zwanen rechts 2

Over mij

Met een diversiteit aan ervaringen op zak weet ik steeds beter waar mijn hart ligt: ik wil graag meebouwen aan de ontwikkeling van organisaties.

Tijdens de studie Bedrijfskunde werd mij duidelijk dat de mens een complex onderdeel vormt binnen organisaties. Bij NUON heb ik de basis gelegd om bezig te willen zijn met de strategische kant van het organiseren met mensen. Om meer te weten te komen van gedrag binnen organisaties ben ik mij gaan verdiepen in Verandermanagement, NLP en Appreciative Enquiry.

Ik begeleid ondernemers en hun teams bij ontwikkel- en verandervraagstukken. Bij voorkeur werk ik samen met de medewerkers aan de stappen naar de gewenste situatie.

 

Mijn werk doe ik met veel plezier. Om daarvoor voldoende energie op te doen sta ik geregeld op de tennisbaan of trek ik mijn hardloopschoenen aan. Verder kan ik genieten van lekker koken en het ontdekken van interessante steden in binnen- en buitenland.

 

Referenties

 

'Roswitha heeft ons MT prima ondersteund bij een intensief en complex reorganisatie traject. Zij bewaakt de deadlines, schrijft onderliggende documenten en brieven en is ook ingezet bij persoonlijke gesprekken met medewerkers. Ze is integer, kan een goed evenwicht aanbrengen tussen emotie en zakelijkheid en betrouwbaar en punctueel als het gaat om afspraken. Kortom, een goede HR vakvrouw, die ook in ingewikkelde trajecten adequate ondersteuning geeft op directie niveau' - Directeur thuiszorg organisatie

 

'Soms kom je op het bekende kruispunt van niet meer weten, dan is het fijn om Roswitha te mogen ontmoeten. Aandachtig luisteren en ze zegt niets….toch heb je je antwoorden en kan je de kruising oversteken. Ik heb Roswitha leren kennen als een sterke persoonlijkheid , zij kan zonder dat je het merkt zelf je je oplossingen laat zien. Wat een goed gesprek en een kladpapiertje je weer op weg kan helpen, dank! Fijne gesprekspartner welke je geen woorden in de mond legt, een zeer prettig ervaring.' - Ondernemer 

 

 

 

 

Roswitha Mans-Sijs

 

^ Naar boven