Benut kennis in teams beter

Veel kennis in organisaties blijft onbenut. Kennis die in de hoofden van mensen zit, diep in verschillende hersendelen weggestopt. Kennis van de introverte medewerker die niet makkelijk zijn kijk op de zaken geeft. Kennis die niet op tafel komt, omdat het energie-niveau in de meeting laag is. Terwijl het grootste concurrentievoordeel voor organisaties ligt in het benutten van deze menselijke kennis.

 

Ik ben Roswitha Mans en mijn missie is om meer uit teams te halen. Kennis en ervaring benutten die er is in de hoofden maar veelal ongebruikt blijft. En die kennis is hard nodig om problemen op de werkvloer op te lossen of zaken in de organisatie te verbeteren. 

Ik ontwerp en begeleid team-bijeenkomsten en workshops waarbij de kennis van de medewerkers centraal staat. Hierbij gebruik ik onder andere de LEGO® SERIOUS PLAY® Methode.

 

Een specifiek onderwerp dat mij intrigeert is 'plezier hebben in je werk'. Wie langer met plezier werkt, levert zichzelf en de organisatie veel op. Met plezier werken en het thema Duurzame Inzetbaarheid gaan wat mij betreft hand in hand. Samen met klanten en de medewerkers maak ik het thema Duurzame Inzetbaarheid concreet op de werkvloer. Mijn rol is die van procesbegeleider, sparring-partner en waar nodig geef ik advies.

 

Kijk gerust verder op deze website. RSMconsultancy is opgericht door Roswitha Mans, facilitator-begeleider-consultant.

Introductie LEGO® SERIOUS PLAY®

Meld je aan voor een introductie workshop

LEGO SERIOUS PLAY

>

 

 

^ Naar boven