Benut kennis in groepen beter

Veel kennis in organisaties blijft onbenut. Kennis die in de hoofden van mensen zit, diep in verschillende hersendelen weggestopt. Kennis van de introverte medewerker die niet makkelijk zijn kijk op de zaken geeft. Kennis die niet op tafel komt, omdat het energie-niveau in de meeting laag is. Terwijl het grootste concurrentievoordeel voor organisaties ligt in het benutten van deze menselijke kennis.

 

Ik ben Roswitha Mans en mijn missie is om meer teams te helpen beter gebruik te maken van de beschikbare kennis. Kennis die er wel is in de hoofden maar ongebruikt blijft. Om problemen op te lossen of zaken te verbeteren. Ik ontwerp en begeleid team-bijeenkomsten en workshops voor uiteenlopende onderwerpen.

 

Een specifiek onderwerp dat mij intrigeert is Duurzame Inzetbaarheid. Ook hierbij gaat het om benutten van het potentieel onder de werknemers. En wie langer met plezier werkt, levert zichzelf en de organisatie veel op. Ik help organisaties om het thema Duurzame Inzetbaarheid op de werkvloer concreet te maken.

 

Kijk gerust verder op de website van RSMconsultancy. RSMconsultancy is opgericht door Roswitha Mans, facilitator-begeleider-consultant.

Kennis in je handen

Help je hersenen een handje! Lees meer over de krachtige methode LEGO SERIOUS PLAY

>

 

 

^ Naar boven