zwanen rechts 2

Koerskaartspel 'Blijf op koers in je werk'

 Op koers blijven in je werk gaat niet vanzelf. Af en toe stil staan of je nog het werk doet waar je blij van wordt, zou normaal moeten zijn. Maar wie doet dat eigenlijk? De drukte van alledag geeft vaak weinig ruimte voor reflectie.

 

Met het koerskaartspel ‘Duurzame Inzetbaarheid’ kunnen medewerkers zelf aan de slag met dit thema. Via het stellen van vragen aan elkaar worden de deelnemers geprikkeld om over hun werk en toekomst na te gaan denken. Wat leidt tot inzicht en bewustwording van jezelf en elkaar. Op een leuke manier ervaren de deelnemers wat er voor hen toe doet en of zij daar iets aan willen verbeteren.

 

In de workshop ‘Blijf op koers in je werk’ wordt gebruik gemaakt van het eerdergenoemde koerskaartspel en is bedoeld om het thema Duurzame Inzetbaarheid bespreekbaar te maken. De workshop is een praktische manier om een start te maken met het thema Duurzaam Werken en duurt 3 uur.

 

De workshop omvat een compleet verzorgd koerskaartspel inclusief begeleiding (aftrap en afronding). Per tafel kunnen maximaal 8 deelnemers aanschuiven. Een workshop kan worden gegeven voor meerdere tafels tegelijk.

 

Wil je meer weten over de Workshop ‘Blijf op koers in je werk’?

 

Neem dan gerust contact met mij op. Geheel vrijblijvend kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen bij jou op lokatie. 

Doe de scan 'FOCUS op Duurzame Inzetbaarheid' en leer anders naar je organisatie te kijken!

>

^ Naar boven